Om mig

Om mig

Janne är en man med en fascinerande bakgrund som glasblåsare. Han har spenderat många år i den kreativa världen av att forma glas till vackra konstverk och användbara föremål. Att se hur det heta glaset dansar och formas under hans skickliga händer är som att bevittna ett mästerverk i skapande.

Men för Janne är glasblåsning inte bara ett yrke, det är en passion som har följt honom genom livet. Han har alltid känt en djup förankring i sitt hem i Dalsland, där han har bott i många år. Dalsland är för honom inte bara en plats på kartan, det är hans hjärta och själ. De böljande sjöarna, de grönskande skogarna och de friska luften har alltid varit en källa till inspiration och lugn för honom.

Utöver sin kärlek till glasblåsning och Dalsland har Janne även utforskat en annan passion i sitt liv – journalistik. Han har studerat ämnet och använder nu sina skrivfärdigheter för att berätta om de berättelser som formar hans omgivning. Han har ett skarpt öga för detaljer och en förmåga att fånga människors berättelser och liv på ett sätt som få andra kan.

För Janne är livet en mångfacetterad resa, där han ständigt balanserar mellan konstnärlig skapelse, kärleken till sitt hem och sitt engagemang för att berätta om världen omkring honom. Han är en människa som har hittat harmoni i sina passioner och lever varje dag med en djup tacksamhet för det liv han har skapat för sig själv.